Η εταιρεία

Η καθαριότητα είναι η δέσμευσή μας, η ικανοποίησή σας η εγγύηση μας

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Στην G. Valmas Cleaning and Pest Control Services, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε κορυφαίες λύσεις καθαρισμού και ελέγχου παρασίτων στους αξιότιμους πελάτες μας σε όλη την Κύπρο. Με έδρα την Λεμεσό, δεσμευόμαστε να παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες, αφήνοντας τα σπίτια και τις επιχειρήσεις άψογα καθαρά και απαλλαγμένα από παράσιτα.

Η G. Valmas Cleaning and Pest Control Services ξεκίνησε τις εργασίες της το 2011 με όραμα εξυπηρετεί οικιακούς και εμπορικούς πελάτες με αφοσίωση και εξειδίκευση από την ίδρυσή μας. Με μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων επαγγελματιών και μια πελατοκεντρική προσέγγιση, έχουμε κερδίσει τη φήμη για την αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την αριστεία στην παροχή υπηρεσιών.

Η εταιρεία εξυπηρετεί ξενοδοχεία, νηπιαγωγεία, σχολεία, κοινότητες, εστιατόρια, ταβέρνες και παντός είδους χώρους εστίασης, βιομηχανίες τροφίμων, οικίες, πολυκατοικίες, πλυντήρια αυτοκινήτων, γήπεδα ποδοσφαίρου, τέννις και άλλα.
Μέσω των συνεργείων καθαρισμού παρέχονται οι υπηρεσίες μας, αλλά γίνονται και πωλήσεις προϊόντων και μηχανημάτων της εταιρείας μας.

ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η αποστολή μας

Στην G. Valmas Cleaning and Pest Control Services, αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε περιβάλλοντα υγιεινής και απαλλαγμένα από παράσιτα που προάγουν την υγεία, την ασφάλεια και την ευημερία. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις, χρησιμοποιώντας τεχνικές αιχμής και διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και επαγγελματισμού.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Η Εταιρεία μας έχει όλες τις πιστοποιήσεις ISO. Κάθε χρόνο παρακολουθούμε ειδικά σεμινάρια για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε ποιότητα και λύσεις σε κάθε πρόβλημα το οποίο μας καλείτε να αντιμετωπίσουμε.